Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Újabb fejezet szennyvíz-ügyben: Kalocsa a Kúriához fordul

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-10 11:08:48

Újabb fejezet nyílhat a Kalocsa és az Uszód, Géderlak, Dunaszentbenedek hármasa által szennyvíz-projekt kapcsán folytatott pereskedésben.

hirdetés

hirdetés

Ugyan néhány hete jogerős döntés született arról, hogy Kalocsának egy korábbi szerződés szerint támasztott igénye a hármastól nem jogos, egy út még maradt az önkormányzatnak, hogy megpróbálja érvényesíteni vélt igazát.

Erről a legutóbbi testületi ülésen tanácskoztak a képviselők. Dr. Bálint József polgármester tartja magát ahhoz, hogy „ingyen jutott a három település szennyvíztisztítóhoz, ami nonszensz”, és feldobta, hogy Kalocsa éljen utolsó utáni lehetőségével és vigye a Kúrua elé az ügyet.

Az ülésen Török Ferenc kérte, hogy ez előtt legyen egy zárt ülés, ahol az érintett települések polgármestereivel zárt ajtók mögött tárgyalnának, azonban Bálint kijelentette, hogy ebben a témában nem ül le velük, emlékeztetve, hogy korábban a kalocsai testület is jóváhagyta az eljárás indítását.

A végszót zárt ülésen született döntést követően mondták ki, miszerint Kalocsa benyújtja a Kúriához felülvizsgálati kérelmet.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó