Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Újabb baleset: öt ember sérült meg

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-01-18 15:00:23

Épphogy megerősítést kaptunk, hogy a mai kalocsai balesetben senki nem sérült meg, újabb esetről kell hírt adnunk. Ezúttal sokkal nagyobb a baj.

hirdetés

hirdetés

A megyei katasztrófavédelem közölte, hogy az 53-as úton Soltvadkert és Kiskőrös között egy autó letért az 53-as útról és egy fának csapódott. Kiskőrösről a hivatásos, Soltvadkertről az önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez, a beszorult sérültet feszítővágóval kiszabadították és a mentőknek átadták. A járművet drótkötéllel rögzítették, a forgalmi akadály megszüntetésén folyamatosan dolgoznak - írja a katasztrófavédelem.

A kép illusztráció!

A rendőrségi tájékoztatás szűkszavúbb, de a baleset körülményeit illetően pontosabban fogalmaz. E szerint egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközése vezetett a balesethez, amelyben az elsődleges információk szerint öten megsérültek.

Frissítés (18:01)

A Kiskőrösi Hírek értesülései szerint egy Porsche hajtott bele hátulról egy kisteherautóba, majd csapódott az útmenti fának. Megírták továbbá, hogy a sportautó két utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők, egyiküket a tűzoltóknak kellett kiaszabadítani a roncsból.

A kisteherautóban ülők könnyen sérültek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

A mezei szil lett Az év fája


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó