Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Új főszerkesztő a Kalocsa TV élén

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2015-01-05 12:59:21

Amint arról korábban beszámoltunk, idén január 1-jétől új főszerkesztő felel a kalocsai városi televízió műsoráért. A 15 fősről 8 fősre csökkentett stábbal működő önkormányzati televízió főszerkesztője immáron Mácsai Tamás, aki korábban operatőrként közreműködött a csapatban.

 

fotó: Kalocsai Néplap

Amint azt dr. Angeli Gabriella, az önkormányzat kommunikációért felelős képviselője a KORONAfm100-nak elmondta, a városvezetés novemberben döntött arról, hogy a helyi és kiemelt rendezvények szervezési feladatai a Kalocsai Kulturális Központhoz és Könyvtárhoz kerülnek. Ezen belül a városi televíziót is az említett intézmény veszi át, tekintve, hogy a helyi közszolgálati tévé üzemeltetése és működtetése önkormányzati feladat és a városvezetés pedig bízik abban, hogy az átalakítás javulást eredményez a kulturális, oktató és hírműsorok készítésében.

A kommunikátor azt is kiemelte, hogy a Kalocsa TV új főszerkesztőjének, Mácsai Tamásnak a feladata a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatást nyújtó műsorok készíttetése.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó