Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Új énekesnőt keres a Black Eyed Peas

Szerző: Lukács Kata, – 2013-03-19 13:17:51

A banda úgy döntött, hogy Fergie nélkül folytatja a zenélést - legalábbis egy ideig.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Fergie első gyermekét várja Josh Duhameltől. Az anyaság miatt az énekesnő - teljesen érthető módon - jó időre ott akarja hagyni a zeneipart, hogy a családjára koncentrálhasson.
Így viszont a Black Eyed Peas "frontasszony" nélkül maradt, ők azonban nem szeretnének évekig tétlenül ülni arra várva, hogy Fergie visszatérjen.



Bennfentesek elárulták, hogy pont emiatt a srácok titokban már egy ideje meghallgatásokat tartanak fiatal feltörekvő énekesnőknek, hogy megtalálhassák Fergie utódját. Illetve csak a helyettesét, mert állítják, hogy az új tag csak átmenetileg lesz a BEP énekesnője, és amint Fergie úgy dönt, hogy ismét csatlakozik a bandához, ők tárt karokkal fogadják majd őt.



Hát, kíváncsiak vagyunk, hogy Fergie valaha visszatér-e a zenekarba, már csak azért is, mert nemrég arról is nyilatkozott, hogy szeretne a szóló karrierjére koncentrálni. Nem valószínű, hogy a baba meg a saját dalok mellett lesz ideje másra is. Azt pedig érdeklődéssel várjuk, kivel bővül majd a Black Eyed Peas!


(neon.hu)

 
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó