Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Új dalt mutatott be Lady Gaga közelgő lemezéről (VIDEÓK!)

Szerző: Vörös István, – 2011-05-10 18:37:15

Lady Gaga szereti kényeztetni a rajongóit, vagy csak kegyetlen profi PR-csapata pontosan tudja, hogyan csigázza pattanásig a feszültséget a május 23-i új nagylemez megjelenésééig, mely a Born This Way címet viseli.

Ügyes marketing és felvezetési stratégia jellemzi Lady Gaga soron következő stúdió-albumának felvezetését. A címadódal, mely meghódította a sikerlistákat, még le sem került a top-lajstromokról, amikor már a "Judas-Juda-a-a-as" dübörgött az éterben. Még fel sem ocsúdtunk, amikor jött a XXI. századi gettó-Jeruzsálem klipje.



Aztán az HBO műsorára tűzte a tavaly Budapestre is eljutott The Monster Ball Tour koncertjét - ahonnan egyébként rádiónk is tudósított! - melyben ugyancsak elhangzik egy új dal a várt korongról, a You and I (nézd meg fent!).

Végezetül pedig hétfő éjjel Gaga a Youtube-csatornáján közzé tett egy vadonatúj felvételt a pár héten belül megjelenő lemezről. Íme, a The Edge of the Glory, amivel az énekesnő újabb rekordot döntött. A dal ugyanis mindössze az közelgő albumot hivatott a neten promótálni, hiszen az aktuális maxi még mindig a Judas, ennek ellenére máris felkerült az USA 5 toplistájára és további 12 európai sikerlistára.




A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó