Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Új dalok és klip: jön Madonna lemeze

Szerző: Vörös István, – 2012-03-09 14:16:53

A hónap végén érkezik Madonna új lemeze. Nagy a felhajtás az album körül, a díva ugyanis négy éve nem rukkolt elő szólóanyaggal. Az első beharangozó kislemezt a Super Bowl döntőjén mutatta be az énekesnő, ma pedig ízelítőt adott új klipjéből. Ezzel egy időben folyamatosan csepegtetnek részleteket a korong felvételeiből.

A Give Me All Your Luvin\' című első kislemez annak ellenére, hogy annak demója hónapokkal a megjelenés előtt kiszivárgott, még mindig szépen teljesít a sikerlistákon. A dalban közreműködik Nicki Minaj és M.I.A. is, akik több szerzeményben is feltűnnek még az MDNA albumon, csakúgy, mint a producert, Martin Solveig.


Videóklip: Give Me All Your Luvin\'

Az énekesnő már bemutatta a március közepére tervezett következő "előfutárt" is - ezúttal az elektronikusabb zene felé fordult. A Girl Gone Wild, ugyan csak Madonna Youtube-csatornáján érhető el - máris több millióan látták és hallgatták meg. A zenéért ez esetben Benny Benassi felel.


Hallgasd meg: Girl Gone Wild

A korábbi Madonna-lemezek promóciójától eltérően a sztár végre nem bánik szűkmarkúan rajongóival, hiszen már elkészítette a Girl Gone Wild videóját is, amibe alább bele is nézhettek. (A klip egyébként feltűnően emlékeztet Madonna kilencvenes évekbeli dominás alteregójára, amit az Erotica című lemezének népszerűsítéséhez öltött magára.)


Ízelítő a Girl Gone Wild videójából

De ha mindez nem elég, a menedzsment folyamatosan mutat be részleteket a 12 dalos standard lemez, és két CD-s dupla-kiadvány formájában is megjelenő MDNA-albumról.


 A dupla lemezes és a standard kiadvány borítói

Eddig a Gang Bang című szerzemény került a netre, amelybe egyébként Mika is "belenyúlt".


Hallgass bele: Gang Bang

Ugyancsak meghallgatható a Love Spent felvételéből egy részlet - ennek produkciójáért a Madonnának négy Grammy-díjat szerző elektro-mester, William Orbit felelt.


Hallgass bele: Love Spent

És íme, egy újabb Benassi-zúzda: I\'m Addicted.


Hallgass bele: I\'m Addicted

A március 26-i megjelenésig egyébként egyes értesülések szerint minden héten, további három vadiúj dalból mutatnak be egyperceseket a díva Youtube-csatornáján, és az amerikai médiaguru, Perez Hilton oldalán.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó