Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Új albummal rukkolt elő a Balkán Fanatik

Szerző: Lukács Kata, – 2011-10-07 11:42:37

Ölelj magadhoz! címmel kerül hamarosan a boltokba a Balkan Fanatik harmadik albuma, melyet hatalmas lemezbemutató koncerttel ünnepelnek a karakteres hangú Mókus vezette Fabula Rasa világzenei formáció és a bolondos Anselmo Crew társaságában.



A lassan tíz éves formáció magját képező Jorgosz (ex-Barbaro és Gépfolklór) és Lepe (Ákos állandó munkatársa) hatásosan ötvözték eltérő zenei indíttatásukat, és az egy évtized alatt számos slágert tettek már le az asztalra a balkáni, a magyar és a keleti (nép)zene, valamint az elektronika keverésével. A rapperekkel és kitűnő népdalénekesnőkkel kollaboráló csapat harmadik albumán az összes szerzemény kiindulópontja egy-egy népdal lett, de a hangzás kissé az indie pop felé tolódik el, valamint a reggae és ska is megérintette Copy Con és MC Pita Ramos vendégszereplésének köszönhetően.
 
Az akusztikusabb, élő dobot és klasszikus hangszereket is felvonultató új anyag a koncert első, számos vendégművészt felvonultató felében lesz majd hallható, hogy aztán a jól ismert bulislágerekkel záruljon a koncert, amire október 8-án (szombaton) Budapesten az A38-as Hajón este 21 órától kerül sor! Legyetek ott ti is!:)
(est.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó