Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Ügyészségen a mentősökre támadó részeg dolga

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-07-31 12:00:00

A Kiskőrösi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 35 éves keceli férfi ellen, aki május 18-án részegen egy lapáttal rátámadt mentősökre és a mentőautó ablakát is betörte, közölte az Ügyészség.

Hirdetés

Hirdetés

Mint az eset előzményéről a KORONAfm100-on is hallhatott, május 18-án mentőt hívtak egy keceli házhoz, mert egy férfi a bejelentés szerint balesetet szenvedett és sérült fejjel fekszik eszméletlenül.

Annak rendje és módja szerint meg is érkezett a segítség, azonban az ittas vádlott kiabálni kezdett velük, majd egy félrement ütést irányzott a sérültet ellátó mentős fejére.

(Fotó: keol.hu)

A mentősök az autóba próbáltak menekülni a dühöngő részeg elől, ekkor ő a járműnek esett a lapáttal. A szétrepülő üvegszilánkok mindkét szakembert könnyen megsebesítették, akik rádión kértek segítséget és néhány méterrel odébb vártak a rendőrök megérkezésére, majd folytatták a betegellátást.

A járási ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettén kívül 2 rendbeli súlyos testi sértés bűntettének kísérletével, valamint rongálás vétségével is vádolja. Bűnösségéről a Kiskőrösi Járásbíróság fog dönteni.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó