Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

A piros jelzés ellénre hajthatott a sínekre az asszony

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-10-22 22:52:03

Halálos baleset történt szombat este Soltvadkerten, a Vágóhíd utcai vasúti átjáróban - egy nő a helyszínen életét vesztette.

hirdetés

hirdetés

Személyvonattal ütközött egy gépkocsi, közölte az eset körülményeiről a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A balesethez percek alatt kiérkeztek a város önkormányzati tűzoltói és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók, akik közös erővel próbálták az autó vezetőjét, aki az ütközés következtében beszorult járművébe, feszítővágó berendezéssel kiszabadítani.

A mentők megállapítása szerint az autót vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Elsődleges információink szerint a vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A megyei rendőrség tájékoztatása szerint az este kilenc óra előtt pár perccel történt szerencsétlenség körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Frissítés (2016.10.23.11:02)

A megyei főkapitányság friss közleménye szerint az idős asszony a Budapest-Kelebia vasútvonal 1097. vasúti szelvényében lévő fénysorompóval biztosított vasúti átjáróhoz érkezve, feltehetően "piros" tilos jelzés ellenére felhajtott a sínekre és összeütközött a Budapest felé robogó vonattal.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó