Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Török Ferenc és Jenson Button találkozója (FOTÓK)

Szerző: Vörös István, – 2011-08-02 12:32:00

Amint arról a Koronában Török Ferenc korábban beszámolt, a vasárnapi futam előtt adta át Kalocsa polgármestere a város ajándékait a világbajnok F1 pilótának

Mint, ahogy arról már az országos médiából is értesülhettek a F1 rajongók, a McLaren pilótái a magyar időmérő futamon kalocsai mintával díszített overallban ültek a volán mögé.

Az ezer éves érseki székhely, Kalocsa nagyon büszke arra, hogy a ma is élő hagyományait, a kalocsai népművészet motívumvilágát választották a Hugo Boss által meghirdetett verseny győztesének. 


Városunk számára megtisztelő, hogy egy ilyen nagy volumenű nemzetközi sporteseményen az általunk képviselt és megőrzött motívumvilággal tovább öregbíthetjük Magyarország jó hírét.


Kalocsa polgármestere, Török Ferenc ezért a város nevében is köszönetét fejezte ki a McLaren csapatának, ezért Jenson Button és Lewis Hamilton számára is egy egyedi feliratozású kalocsai mintával díszített porcelán serleget adott át személyesen a 26. Forma 1 Magyar Nagydíj futama előtt, vasárnap 11 órakor a Hungaroringen.


A csapatfőnök Martin Whitmarsh, pedig egy olyan egyedileg sorszámozott ó kalocsai motívumos teáskészlettel térhetett haza, amelyet az angol hercegi pár esküvőjére küldött a Kalocsa Londonba, a Buckingham Palotába.


Természetesen a pilóták világhírű barátnői sem távoztak üres kézzel, hiszen Hrivnák Tünde divattervező jóvoltából egy kézzel hímzett kalocsai mintás bolerót kaptak ajándékba.


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó