Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Torkoskodd végig a csütörtököt!

Szerző: Gábor János, – 2010-02-16 13:55:19

Minden eddigi rekordot megdöntve, 1309 vendéglátóhely csatlakozott a Torkos Csütörtök akcióhoz - közölte hétfőn, a szervező Magyar Turizmus Zrt. A vendéglátóhelyek jelentkezését a szervezők hétfőn 11:00 óráig fogadták. A részt vevő éttermek, illetve vendéglátóipari egységek február 18-án egész nap – teljes nyitva tartási idejük alatt – a la carte kínálatukból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a torkoskodni kívánó vendégeknek a számla végösszegéből a helyben fogyasztásra. A vendégek a www.menjunkenni.hu honlapon megtekinthetik a vendéglátóhelyek listáját.



A sikerhez idén a vendéglátóhelyek mellett nagykereskedések és éttermi beszállítók is hozzájárulnak. Idén először egy színház is jelezte, hogy különleges akcióval szeretne kapcsolódni a Torkos Csütörtökhöz: a József Attila Színház 50 százlékos színházjegy-vásárlási kedvezményt nyújt a kultúrára is éhes vendégeknek a Torkos Csütörtök keretében a meghatározott feltételekkel.

A Torkos Csütörtök sikerét jelzi, hogy évről évre egyre több étterem vesz részt az akcióban, 2006 óta több mint duplájára nőtt a csatlakozó éttermek száma. Idén az éttermek 27 százaléka budapesti, 73 százaléka százaléka pedig vidéki vendéglátóhely. A legtöbb étterem a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai régióból jelentkezett.


A listában szereplő éttermeken kívül a MÁV-START Zrt. belföldi IC vonataiban és a nemzetközi viszonylatban közlekedő étkezőkocsik belföldi szakaszán közlekedő Utasellátó célú étkezőkocsik is egységesen részt vesznek az akcióban.

A Torkos Csütörtök sikeréhez húsz nagykereskedés és éttermi beszállító is hozzájárul különböző kedvezményeket kínálva a kampányhoz csatlakozó vendéglátóhelyek számára. A kultúrára is éhes vendégeket pedig különleges kedvezménnyel várja idén először a József Attila Színház: az akcióban részt vevő éttermekben február 18-án fogyasztó vendégek, számlájuk felmutatásával február 26-ig – pénztárzárásig – 50 százalékos színházjegy-vásárlási kedvezményt kaphatnak.

(MTI)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó