Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Top 20-ban: kalocsai szülész-nőgyógyász lehet az év orvosa!

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-03-04 11:44:21

Négy év után ismét kalocsai szülész-nőgyógyászért szoríthatunk és őt támogatva voksolhatunk az „Astellas – év orvosa” díj közönségszavazásán.

hirdetés

hirdetés

Az országos elismerésre a betegek jelölhetik az arra érdemesnek vélt gyógyítót – így tett egy kismama is, aki két megpróbáltatás után, története szerint ismét babát vár. Mint megírta, az általa jelölt dr. Tidir Alisza Vaszilijevna, a kalocsai kórház szülész-nőgyógyásza az örömteli és a legnehezebb pillanatokban is támasza és segítsége volt, „fogunk mi még boldogan együtt sírni a szülőszobán” mottóval reményt adva.

A doktornő a pályázat kiírója által legutóbb közzétett lista szerint bekerült a top 20 legtöbb szavazatot kapott orvos közé, és március 11-ig küldheti el Ön is támogató voksát a kalocsai gyógyítóra az INNEN elérhető internetes szavazófelületen. Dr. Tidir Alisza Vaszilijevna rádiónknak elmondta, hogy számára már a jelölés is hatalmas elismerés.

Az „Astellas – év orvosa” díjra az Ön támogató szavazatával is esélyes kalocsai szülész-nőgyógyász, Dr. Tidir Alisza Vaszilijevna a KORONAfm100-nak adott interjújában elárulta, hogy sejti, kinek köszönheti a jelölést a közönségvoksolásra. Hangsúlyozta, hogy számára fontos, hogy ne csak szakmai, hanem lelki támasza is lehessen a hozzá fordulóknak.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó