Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Tom Jones otthon érzi magát hazánkban

Szerző: Lukács Kata, – 2011-11-23 13:35:25


Tom Jones (71), november 22-én este teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. A rajongóknak azt is elmesélte, hogy élete első munkáját 15 évesen egy Pali nevű pasastól kapta, ezért is kedves számára Magyarország. A legenda ezzel a kis személyes történettel, valamint hangjával pillanatok alatt feltüzelte rajongóit, az őrjöngés már az első zenék alatt elkezdődött az egyébként ülős koncerten.



Tom Jones a Praise & Blame című turnéja keretében tért vissza hozzánk elhozva azokat a halhatatlan slágereket, amelyek az elmúlt közel öt évtized alatt női rajongók millióinak szívét dobogtatták meg. A Hang immár 46 éve áll színpadon, és ez idő alatt a népszerűsége töretlen mind előadóként, mind lemezkészítő művészként. Legutóbbi albuma kapcsán pedig karrierje legjobb kritikáit kapta, így nem csoda, hogy a mai napig generációk őrülnek meg érte.

Tom Jones életművét, számtalan slágerét itthon sem kell külön bemutatni, a világsztár megismételte a két évvel ezelőtti telt házas, vastapssal és álló ovációval búcsúztatott budapesti koncertjének sikerét, persze nem csoda, hiszen a lovaggá ütött énekes talán így, túl a hetvenen még sármosabb, mint valaha.

(blikk.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó