Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Tom Cruise felcsap rocksztárnak!

Szerző: Gábor János, – 2010-12-19 17:15:43

A "Rock of Ages" c. Broadway-musical moziváltozatában már biztosan szerepel Mary J. Blige, de szerepet vállalhat benne Tom Cruise, Alec Baldwin és Gwyneth Paltrow is.



A Warner Bros. stúdiónak az az Adam Shankman rendezi meg a zenés filmet, aki korábban a vegyes érzelmekkel fogadott Hajlakkot készítette. A direktor lelkes twitterező - ezen a közösségi oldalon csepegtetett ki néhány infót az előkészületekről. Pénteki bejegyzése alapján már le is osztotta a fentebb írt sztárokra a rockmusical szerepeit.

A "Rock of Ages" színházi előzetese:



A Rock of Ages a \'80-as évek nagy rockslágereire és előadóira épít, így a Styx, a Journey, Pat Benatar, a Twisted Sister, Steve Perry, a Poison és sok más előadó klasszikussá vált dalai csendülnek fel benne. A The Hollywood Reporter cikke alapján Cruise "nagyon közel áll a megállapodáshoz", de addig még javasol néhány apróbb változtatást a forgatókönyvben. Az alkotók Sacee Jaxx-nek akarják megnyerni Crusie-t, aki így egy kiégett, de sármos rocksztár lehet, és a sztori alapján pályafutása végén jár. Ha a forgatókönyv módosításait ő és a filmstúdió is elfogadja, akkor biztosan beszáll a projektbe.



Baldwin egyébként Dennis Dupree lesz, a valamikori zenész, aki a ""Rock of Ages" klub tulajdonosa. A színész Will Ferrel-t és Steve Carell-t ütötte ki a szerepből.



Paltrow a Rolling Stone egyik riporterét alakítja majd, aki Jaxx-el szeretne interjút készíteni. Erről egyelőre ennyit tudni - az ő szerepén még módosítgatnak a végleges forgatókönyvig.



A felsoroltak közül egyelőre csak Mary J. Blige szereplése hivatalos. Ő a "Rock of Ages" klubhoz közeli sztriptíz bár tulajdonosát formálja meg.

A hitfix.com cikkét fordította:
Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó