Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Több kislányt molesztált és vert a szekszárdi pedofil

Szerző: Vörös István, – 2012-11-20 13:09:49

Vádat emelt egy 51 éves szekszárdi pedofil ellen a Szekszárdi Városi Ügyészség, a férfi előzetes letartóztatásban van, értesült a TEOL.


A kép illusztráció!

Az ügy részleteiről dr. Ökrös Magdolna, a Tolna Megyei Főügyészség sajtószóvivője tájékoztatta a portál. A vádlott egy boltot üzemeltetett, ahova a környékbeli gyerekek rendszeresen bejártak játszani. A vádirat szerint a férfi tavaly nyáron egy gyengébb szellemi képességű tízéves kislányt, 500 forint zsebpénz ellenében szexuális játékokra vett rá.

Egy másik gyereket 9 éves korától orális szexre kényszerítette és többször közösült vele, később pedig verte is a gyermeket. Egy harmadik lánnyal is szexuális kapcsolatban állt, aki már elmúlt 14 éves és együtt is élt a vádlottal. Róla 56 pornográf  képet készített a pedofil, akinél összesen 724 súlyosan szeméremsértő felvételt találtak, zömmel 18 év alatti lányokról. A főügyészség sajtószóvivője hozzátette, hogy az ügyben szereplő legsúlyosabb bűncselekmény önmagában is 5-től 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

(teol.hu)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó