Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Tiszti kinevezést kapott a kalocsai tűzoltóság referense

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-07-01 07:50:00

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepségén tizenketten vehették át elsőtiszti kinevezésüket, Bács-Kiskunból négyen kapták meg a belügyminiszter által aláírt kinevezési okmányokat dr. Góra Zoltán katasztrófavédelmi főigazgatójától.

Hirdetés

Hirdetés

Így tűzoltó zászlósból százados lett többek között a Kalocsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságának állományából Kardosné Magony Mária, de a megyéből Cornea Zsolt, Tóth Teréz és Törteli Imre is hasonló elismerésben részesült.

Kardosné Magony Mária a kalocsai tűzoltóság csapatát referensként erősíti és katasztrófavédelmi megbízotti tiszti feladatokat lát el.

Részt vesz a hatósági eljárási cselekmények végrehajtásában, a vis maior eljárások katasztrófavédelmi feladataiban, valamint a lakosságot érintő katasztrófavédelmi tájékoztatásban, valamint a közbiztonsági referensek szakirányításáért is felel.

A feladatait mindig az előírások figyelembevételével, a szervezet érdekeit szem előtt tartva, különös lojalitással végzi – áll méltatása a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság weboldalán.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó