Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Tina Turner búcsúkoncertjével kezdjük a Retrofesztivált!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-14 11:28:33

A hétvége első nagy dobása a Korona Parton Tina Turner koncertje lesz, ami a szavazataitok alapján most, az I. Retrofesztivál előtt kerítünk sort! Hát nem a legjobb felhangolás? Kezdd a Rocknagyival azt az őrületes éjszakát, amivel pénteken lepünk meg! Egyik ámulatból a másikba esel majd, ha meghallod Tina 2009-es búcsúkoncertjét, amit egyenesen Amsterdamból hozunk el Neked!



Nem fogod elhinni, hogy a buli időpontjában az énekesnő már 70 éves volt, mert ahogy felcsendül a Proud Mary, vagy ahogy élőben feldolgozza a jó öreg Rolling Stones-slágert, a Jumpin\' Jack Flesh-t, az inkább arról árulkodna, hogy egy huszonéves energiabomba tolja végig az egészet!



A héten jön Tina "Hurrikán" Turner, de már belehúzhatsz kedvencedért, a következő LIVE-szavazáson! A jobb oldali panelen kattinthatsz (8 óránként újra meg újra)! Hogyan folytassuk?

A kínálat:

Kylie Minogue - For You For Me Tour (2009)


Bon Jovi - One Wild Night


Tankcsapda - Elektromágnes



Fakultatív adalék: Kylie Minogue ezzel a koncerttel tért vissza hosszas betegeskedése után - bombasztikus sikerrel! Ha a Bon Jovira szavazol, akkor egyfajta "best of-ot" kapsz, mivel a zenekar a One Wild Night koncertalbumra 16 év (1985-2001) legjobb pillanatait gyűjtötte össze! És a Tankcsapda? Nos, ők a 2007-es, Mindenki vár valamit c. turné budapesti és debreceni állomásainak dalaival küzdenek a kegyeidért! SZAVAZZ!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó