Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Tények és tévhitek a \"rák ellenszeréről\"

Szerző: Füstös Éva, – 2013-04-11 11:26:35

Sokan látták és osztották meg a közösségi portálon azt a bejegyzést, amely egy „szenzációs tudományos felfedezésről” számol be. Az írás  szerint pécsi kutató felfedezte a rák ellenszerét.

A Reggeli Gyorsban utánajártunk, hogy mennyi az igazságtartalma ennek a hírnek és kiderült, hogy részben igazak az állítások, de a valóság ennél sokkal szerteágazóbb.

Dr. Kulcsár Gyula rákkutató biokémikus egy olyan tudományos felfedezést tett, ami alapjaiban befolyásolhatja a rák elleni hadviselést.

A teljes interjú lenn meghallgatható.

Molnárné Magdika Csongrádon él és többek között a Dr Kulcsár Gyula által kifejlesztett szernek köszönheti gyógyulását. Persze a rák legyőzéséhez más tényezők is kellenek.

Kalocsai hallgatónk Magdika is megosztotta tapasztalatait. Nála 17 évvel ezelőtt diagnosztizálták a rettegett betegséget, amelyet sikerült legyőznie.

Szerinte jókor, jó emberhez került, de  persze nagyon sok múlt az  Ő hozzáállásán is.

A témával kapcsolatban felkerestük a kecskeméti kórház onkológusát Dr. Maraz Róbertet, aki szerint rendkívül fontosak a szűrővizsgálatok, mert az időben diagnosztizált betegség esetén sokkal nagyobb a gyógyulás esélye.

Azt is elmondta, hogy a rák betegeknek egyénre szabott terápiára van szüksége.

A Reggeli Gyorsban elhangzott beszélgetéseket alább meghallgathatod a lejátszó ikonra kattintva!

Ha Dr. Kulcsár Gyula által kifejlesztett tabletták, vagy a speciális gyógyászati célra szánt tápszer daganatos betegek részére-érdekel akkor ezen a weboldalon lehet olvasgatni, rendelni illetve a tanácsadó szolgálat telefonszáma: 06-1-321-21-11.

Nyugodtan hivatkozz a rádióban elhangzottakra!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó