Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Tartható a kalocsai kissportcsarnok januári újranyitása

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-12-10 11:14:19

Mint arról híreinkben a napokban hallhattál, bár egyelőre még zárt ajtók mögött, de szépen halad a kalocsai kissportcsarnokként ismert Kossuth utcai létesítmény részleges felújítása.

Múlt csütörtöki ott jártunkkor éppen a teljes terjedelmében újonnan lerakott és három korábbi pályával felfestett sportpadlót adta át a kivitelező a tulajdonos Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma tagintézmény-vezetőjének.

Fekete Antal ekkor árulta el rádiónknak, hogy nem csak az átadásig fognak ügyelni rá, hogy az új padló évtizedekig jól szolgáljon. Erre egy speciális eszközt fog beszerezni a fenntartó – mondta.

Fekete Antal, a Dózsa középiskola tagintézmény-vezetője arról is őszintén szólt, hogy az eredeti tervektől eltérően a kissportcsarnok tetőszigetelését nem tudták elvégezni a padlófelújítás előtt.

Ugyanakkor biztosított, hogy a már elkészült elemekre vigyáznak majd, és ez nem változat az eredetileg tervezett készre jelentési időponton sem, reményei szerint.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó