Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Tanárokat keresnek a kalocsai Dózsa középiskolába

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-07-26 12:20:00

Amint arról rádiónkban már hallhatott, a szeptemberi tanévkezdés más lesz, mint a korábbiak a Bajai Szakképzési Centrum kalocsai Dózsa György Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma életében.

Hirdetés

Hirdetés

A nyáron ugyanis Fekete Antal pályázta meg és nyerte el az iskola tagintézmény-vezetői székét, amelyet Vikker József után Jávorné Hargitai Klára foglalt el.

Az új vezető a KORONAfm100-nak elmondta, hogy legfontosabb feladata ebben a pillanatban a zökkenőmentes tanévkezdés biztosítása, hozzátéve, hogy ehhez új kollegák felvételére is szükség lesz.

 

Fekete Antal, a kalocsai Dózsa György középiskola nyáron kinevezett tagintézmény-vezetője azt is kiemelte, hogy elődjétől és csapatától precízen előkészített terepet kapott, amelyen folytathatja igazgatói működését.

Nevesítette továbbá, hogy a tanári állásokra pályázók hol nézhetnek utána, milyen posztokra várják a jelentkezőket a kalocsai oktatási intézménybe.

A Fekete Antallal készült teljes interjúnkat szombat délelőtt 10 órától hallgathatja meg Turmix c. térségi magazinunkban!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó