Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Takarékos gazdálkodás és tiszta utcák jellemezték Miskét az óévben

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2017-01-05 10:50:00

Mint minden évben, úgy 2016-ban is Miske község önkormányzata sikerrel végezte kötelező és önként vállalt feladatait, mondta a KORONAfm100-nak Illés Attila a település polgármestere.

Hirdetés

Hirdetés

Miske első embere azt is elmondta, hogy falujuk szebb és tisztább lett valamint civil szervezeteiknek is sikerült némi pénzügyi támogatást biztosítani amellett, hogy egy újabb rendezvényen szórakoztatták Miske apraját és nagyját.

Illés Attila arról is beszámolt, hogy az elmúlt évben biztonságosan és takarékosan gazdálkodtak, ennek pedig meg is lett az eredménye, leginkább a közfoglalkoztatás területén.

 

Az óévet értékelő összegzésben Illés Attila, Miske első embere azt is elmondta, több sikeres pályázaton vannak túl, amelynek nyomán a Közösségi Ház is ráncfelvarráson ment át.

A község polgármestere hozzátette, e területen van még mit tenni 2017-ben is, de bízik a jó kezdet után a hasonló folytatásban.

Sikeres pályázatok azonban nem csak a beruházások területén okozott örömet Miskén, ahol a támogatásnak hála, tűzifát is osztottak az arra rászoruló miskeieknek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó