Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Helyi sport

Tabella első lehet a KFC

Szerző: Mike Szilvia, – 2015-10-09 13:50:11

A Géderlak történelmi mérkőzésre készül a Magyar Kupa főtábláján, a Kalocsai FC felnőtt csapata pedig egy igazi rangadóra melegít. Nem túlzás azt mondani, hogy ez a rangadó az őszi szezon legfontosabb mérkőzése lesz. Vasárnap délután ugyanis a tabella élére állhat a tavaly bronzérmes, megyeI-es Kalocsai FC. Hogy mikor volt ilyen utoljára? Huh, ezzel a kérdéssel még a klub elnökét, Borbély Gábort is megfogtuk.

hirdetés

hirdetés

Vasárnap, 15 órakor hazai pályán játszik a Kalocsai FC felnőtt csapata. Ellenfelünk a Kiskunfélegyházi HTK, vagyis a tavalyi bajnok lesz. E párosítás már önmagában izgalmas találkozót takar, már csak azért is, mert a címvédőt az előző szezonban bizony megszorongatta Márton Zsolt együttese, amikor hazai pályán pontosztásra kényszerítette a bajnokot. Ha a KFC vasárnap nyerni tud, nem csak a három pontot tudhatja magáénak, hanem a tabella legelőkelőbb helyét is - számolt be a KORONAcafé-ban Borbély Gábor, a klub elnöke.

De mielőtt a rangadóra tértünk, szó esett az ominózus paradicsom dobálós Kecskemét - Kalocsa találkozóról, amelynek három pontja még mindig "lóg a levegőben" - tudtuk meg a KFC vezetőjétől:

Elvileg a három pont a kecskeméti találkozóról a miénk. És ha vasárnap is nyerni tudunk, akkor (ki tudja hány év elteltével) a dobogó legtetejére ér csapatunk. Borbély Gábor rádiónknak elmesélte, hogy a napokban személyesen is kilátogatott a KFC edzésére, mely után az öltözőben beszélgetett a fiúkkal a hétvégi, 3 pontnál is többet érő rangadóról. Csak szólunk, a srácok keményen készülnek!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó