Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

"Ha a Debrecen Góliát, akkor Géderlak lesz Dávid!"

Szerző: Mike Szilvia, koronaradio.hu – 2015-10-09 12:50:21

Ha a Debrecen lesz Góliát, akkor a Géderlak meg Dávid. Ámen! Mondjuk ezt reménykedve a Magyar Kupa jövő szerdai találkozója előtt, ahol igen, a megyei III. osztályú bajnok ellenfele az NB I-es mezőny éllovasa, a DVSC-TEVA lesz. Nyerjen jegyeket a történelmi találkozóra minden reggel a KORONAcafé-ban.

hirdetés

hirdetés

A Géderlak - Debrecen találkozóra egészen biztosan összefutnak a régió focidrukkerei. Ki azért, hogy a mi "Dávidunknak" szurkoljon, ki pedig azért hogy élvonalbeli labdarúgókat lásson. Talán, mondanunk sem kell, de a géderi focisták már most történelmet írtak, hiszen egyedüli megyeIII-as csapatként veszik fel a stoplist a Magyar Kupa következő fordulójában. A találkozóra nagy erőkkel készül a település is, melynek polgármestere, Katona György (aki egyébként a helyi sportegyesület vezetőségének tagja) felidézte a KORONAcafé-ban a főtábláig vezető utat, sőt, tiszteletjegyeket is hozott magával, melyekért hétfőn, kedden és szerdán játszhat a reggeli műsorban.

Részletekért KATT ide: 

Hétfőn ismét nyerhet páros belépőt a Géderlak - Debrecen találkozóra!A KORONAcafé hétfői adásában Kondás Elemérrel, a DVSC vezetőedzőjével beszélgetünk!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó