Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Szűcs Zsolt és Lakatos Melinda is megszólal a sportbáli incidensről

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-02-12 10:52:27

Szombaton számtalan sportolót jutalmazott Kalocsa vezetése a város legrangosabb sport-kulturális eseményén, a sportbálon. Az átadóceremóniát ugyanakkor váratlan esemény árnyékolta be, Szűcs Zsolt ugyanis, "Az év utánpótlás csapata" jutalom átnyújtásakor a díj átvétele helyett a mikrofon mögé lépett.

A címre 2018-ban a karatékák három sportolóját vélték érdemesnek, mesterük azonban nemhogy visszautasította az elismerést, helyette egy becsomagolt citromot adott át Lakatos Melinda alpolgármesternek, kritikával illetve a kitüntetésre jogosultak szakmai megítélését, és hogy az erről egy személyben döntő alpolgármester és a Sport Bizottság elnöke nincsen tisztában a kitüntetett csapat létszámával.

Felkeresésünkre Szűcs Zsolt elmondta, hogy „gondolatébresztőnek szánta gesztusát”, hozzátéve, hogy most a Sport Bizottsággal és az alpolgármesterrel szeretné tisztázni a problémát, a részletekkel azután állna a nyilvánosság elé.

Lakatos Melinda alpolgármestert ugyancsak megkérdeztük. Ő sem zárkózott el a nyilvánossá elől, a nyilatkozattételig azonban hasonlóképp kért egy kis időt.

Amint bármelyik felet sikerült megszólaltatnunk, arról hallani fogsz a KORONAfm100 híreiben.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó