Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Szilvásyt is államellenes bűncselekménnyel gyanúsítják

Szerző: Korsós Éva, – 2011-07-02 11:10:12

Államellenes bűncselekménnyel gyanúsítják Szilvásy Györgyöt, akit hajnalban őrizetbe vették- ezt a Facebookon közölte Gyurcsány Ferenc, aki már beszélt volt minisztere családjával.

A volt kormányfő szerint elképzelhető, hogy a kémkedéssel is meggyanúsíthatják a titokügyek korábbi kormányzati felelősét, csakúgy, mint Galambos Lajost a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját. Az MSZP-s politikus arra emlékeztet, hogy egykori kormánytag ellen ilyen vádat utoljára az ötvenes években fogalmaztak meg. Szerinte azonban , ha kiderül, hogy alaptalan a gyanú, akkor nemcsak Polt Péter Legfőbb Ügyésznek, de a miniszterelnöknek is mennie kell.  Gyurcsány Ferenc egy korábbi Facebook bejegyzésben már úgy fogalmazott, hogy volt minisztere lefogása az ügyészség ajándéka a Fidesz hétvégi kongresszusára és jelenleg politikai leszámolás zajlik.
Arról már korábban beszámoltunk, hogy a sajtóhírek szerint az NBH korábbi főigazgatója tehetett terhelő vallomást Szilvásy Györgyre, akinél már este házkutatást tartottak, majd őrizetbe vették.

(klubradio)


A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó