Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Szexuális visszaéléssel gyanúsítják a tanárt

Szerző: baon.hu, – 2014-02-22 14:00:39

A Kalocsai Járási Gyámhivatal a héten szexuális visszaélés gyanúja miatt tett büntető feljelentést a Kalocsai Járási Ügyészségen.

A kép illusztráció!

Ennek hátterében olyan információk állnak, amelyek arra engedték következtetni a hivatalt, hogy a kalocsai járás egyik északi településén élő kislánnyal általános iskolás kora óta viszonyt folytatott volt tanára - olvasható több térségi portálon.

Miután a lány egy másik városban lévő középiskolába iratkozott be, a volt tanár rendszeresen látogatta, elvitte kecskeméti lakására, ahol volt, hogy több éjszakát is ott töltöttek. A diáklány elmondása szerint sok ajándékot kapott a férfitől, aki azt is megígérte, hogy elviszi Hollandiába és feleségül veszi. Az is kiderült, hogy a volt tanár szexuális kapcsolatot is létesített a kiskorú lánnyal, aki az elmondottak szerint bízott benne, tisztelte és nem mert ellent mondani.

A kalocsai gyámhivatal mindezek alapján arra jutott, hogy a tanár magatartása megalapozza a szexuális visszaélés gyanúját és a feljelentéssel egy időben a kiskorút védelembe vette.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó