Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Szexi Mária Magdolna & rocker Jézus: itt a Judas VIDEÓJA!

Szerző: Vörös István, – 2011-05-05 22:38:30

"Szörny anyánk" most sem okozott csalódást rajongóinak: a Judas klipjében is odapirít a világnak, bár - látva a videót - valószínűleg a Born This Way után sokan ettől valami sokkal gyomorforgatóbbra számítottak. Nos, ezzel az egy jelzővel méltatlanul illetnénk a klipet. Annál inkább nevezhetjük vagánynak, szexinek és bizonyos szempontból vérlázítónak.


Mária Magdolna és Jézus 2011-ben

Az utóbbitól vonatkoztassunk el, hiszen nem a kritika vagy a média dolga kiátkozni egy hírességet, még ha úgy is érezzük, hogy talán rossz fát tett a tűzre... azt majd megteszi más (ha teszi). Maradjunk mi, egyszerű halandók világában, akik már alig vártuk, hogy betekinthessünk az extrém énekesnő "modern Jeruzsálemébe"!

Gaga ezúttal kevésbé sokkol megjelenésével és akcióival, a Judas miliője azonban annál inkább meghökkentő. Már sejteti, hogy valami nem mindennapit kapunk, amikor a nyitójelenetben a popsztár egy "szelíd motoros" Harley Davidsonának ülésén bandázik, amikor azonban ráismerünk a körszakállas, aranyló töviskoszorút viselő bőrkabátos srácra, majd egy hirtelen snittel Júdást is megpillantjuk, akinek a bőrdzsekijére van varrva a neve, már érezzük, hogy lesz ez még cifrább is!

A Brooklyn hangulatát idéző "Jeruzsálemben" ott tombolnak az apostolok, a "nyáj" és persze a klasszikus bibliai jelenetek sem hiányozhatnak, mint a nárdusolaj, az áruló csókja, és a Mária Magdolna személye, akit természetesen Gaga felfogásában ismerhetünk meg. Az egyes felekezetek szerint szentként tisztelt, mások szerint bűnösnek vallott nőalak 2011-ben inkább Kleopátra és Madame Pompadour elegye, akire rászabadult egy elmebeteg sminkes, de talán ettől hatásos.

Kár lenne minden poént lelőni, inkább nézzétek meg a videót alább, ami egyébként - mi\' meglepő! - a világpremier előtt nyolc órával a neten landolt. Igaz, a legnépszerűbb megosztókról sec-perc alatt letakarították, mi azért megtaláltuk Nektek. Jó szórakozást!





A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó