Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Szereted a kutyádat?Akkor ivartalanítsd most akciósan!

Szerző: Füstös Éva, – 2017-07-17 10:26:00

Pár napja már írtunk arról, hogy mentési stopot hirdettek az állatvédők. A mai #KORONcafé-ban megpróbáltuk még jobban körüljárni az okokat és azt is, hogy milyen segítségre lehet szükség a menhelyi kutyusok érdekében.

Persze egy ideális világban nem is lenne szükség állatvédő szervezetekre, de lehet, hogy Te is tehetsz a helyzet javulásáért. 

Hiszen, ha minden kutyusnak felelős gazdija lenne, akkor egy ideális világban már egy éves kora előtt ivartalanítaná a kedvencét, amelynek nem csak az az előnye, hogy nincs felesleges szaporulat és lelkiismeretfurdalással küzdés: mi legyen a kölykökkel?

Békési Mariann az Összefogás az Állatokért Kalocsa vezetője vázolta fel a kalocsai kutyamenhely jelenlegi helyzetét. Kiemelte, hogy a legnagyobb szükség most az anyagi támogatásra lenne és azt is elmondta milyen módon lehet kutyust örökbe fogadni. Hangsúlyozva, hogy a szóbeszéddel ellentétben az alapítvány nem "árulja" védenceit.

Számlaszámuk:   10101164-04514500-01003001 Budapest Bank

Hogyan menthet meg egyetlen ember 100 kóbor kutyát 40 perc alatt? Hogyan lehet még hosszabb életű a család kedvence?

A választ megadta nekünk Dr Török Lajos állatorvos, aki azt is elmondta, a felesleges szaporulaton kívül  számtalan előnye van az ivartalanításnak a kutyus és gazdi szempontjából is. Sőt tekinthetjük ezt befektetésnek. Az interjúban az is elhangzik, hogy egy hónapig tartó ivartalanítási akciót hirdet az Állatgyógyászati Klinika. A részletekért katt:

Az ivartalanítási akció miatt hívd Dr. Török Lajost a 06-30-9-434-005-ös számon.

Ha a kutyamenhelyet támogatnád önkéntesként, vagy bármilyen módod hívd: 06-30-72-72-745-öt.

HA FELELŐS GAZDI VAGY, MÁR EDDIG IS NAGYON SOKAT TETTÉL. NÉPSZERŰSÍTSD ISMERŐSEID KÖRÉBEN, MESÉLJ NEKIK AZ ITT HALLOTTAKRÓL. KÖSZÖNJÜK A MEG NEM SZÜLETŐ KISKUTYÁK NEVÉBEN:)

 

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó