Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Szerelmes Február: a Fekete-erdő jöhet?

Szerző: Gábor János, KORONAcafé – 2017-02-07 10:37:09

Stuttgartnál élő magyar ajánlja a vidéket

 

A Szerelmes Február játéksorozat vége egy európai nagyvárosban töltött hosszúhétvége lesz - Önnek és a párjának! Nyerje meg: játsszon a KORONAfm100 napi játékfordulóiban, vigye el érte a lakatot, csattintsa a Szerelmesek Lakatfalára (igen, készülőfélben), aztán álmodja meg hová mennének, mert Ön dönti el!

Németországban élő magyar a Fekete-erdő vidékét ajánlja, a közeli Europarkot, megeállatkertet, vagy épp' a stuttgarti Mercedes és Porsche múzeumot...

Hirdetés

Hirdetés

A mai KORONAcaféban régi barátunkat, egykori kollégánkat, Kováts Attilát hívtuk. A családjával Stuttgarttól délre élnek, bebarangolták már a Fekete-erdőt, jó szívvel ajánlotta a közeli Duna Forrását, illetve a mellette lévő angol parkot.

Külön a fiatal apukákra gondolva emelte ki a régióközpontban lévő Mercedes és Porsche múzeumot, ahol minden régi modell is működőképes!

Az egész család figyelmét egy hatalmas állatkertre és persze az Europa Parkra hegyezte ki, ami a francia határ közelében van és a kontinens talán legnagyobb szórakoztató központja.

TETSZIK? JÁTSSZON A SZERELMES FEBRUÁRBAN! TUDNIVALÓK ÉS JÁTÉKSZABÁLYOK ITT!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó