Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

FM100-blog

Szerelmes Február: JÁTÉKSZABÁLYOK

Szerző: Gábor János, KORONAfm100 – 2017-02-03 10:33:58

ERRE érdemes ügyelni az európai hosszúhétvégéért!

Adósak vagyunk egy ideje azokkal a tudnivalókkal, amelyek hozzásegítik a hallgatót az európai hosszúhétvégéhez. Ami azt illeti, semmi bonyolult, ahogy azt alább Ön is látja majd.

Hirdetés

Hirdetés

Szerelmes Február – tudnivalók:

- Vegyen részt a napi játékfordulóinkban (Fütyülős 9:35, Időcsatorna 13:35, Időcsatorna 17:35) és nyerje meg a KORONAfm100-as lakatok egyikét.

- Fontos: ha már nyert lakatot, ne játsszon újra, inkább bíztassa rá rokonait, ismerőseit!

- Ha átvette a nyereményét, őrizze meg a lakat kulcsát és magát a lakatot is (tetszés szerint gravírozza rá párja és az Ön nevét), mert ennek birtoklása az előfeltétele, hogy induljon a kétszemélyes hosszúhétvégéért, aminek célját – Európán belül – Ön választja ki. A csomag repülőjegyet és szállást is tartalmaz… ;) Tessék álmodni!

- A lakatot egy később megadott időpontig helyezze el a Szerelmesek Lakatfalán, amit a kalocsai Negyvennyolcasok terén állítunk fel (a fal már elkészült, engedélyezésre és alapépítésre várunk).

- Ezt követően szeretettel várjuk Önt és párját egy hallgatói találkozóra (ennek időpontját szintén később hirdetjük ki), amelyen eldől, hogy ki nyeri a szabadon választható európai hosszúhétvégét. (Ehhez mindenképpen meg kell majd jelennie!)

 

(a kép illusztráció)


Játékszabályok:

- Mindenki játszhat, aki legkésőbb március 31-ig betölti 18. életévét.

- Egy játékos csak egy lakatot nyerhet, ha kétszer szerepel a listán, a második lakatot már nem adjuk oda.

- Egy családból többen is játszhatnak, de kizárólag saját célra! Pl.: egy házaspár mindkét tagja nem birtokolhat lakatot – csak az egyiket fogják megkapni.

- A megnyert lakat (így az utazás lehetősége) átruházható, elajándékozható, de csak olyan személy számára, aki még nem birtokol lakatot.

- A lényeg: ugyanaz a páros csak egy lehetőséget kap a hallgatói találkozón, hogy megnyerje a fődíjat.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó