Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Szemétszállításért nem fizetők hanyagságát nyögi Kalocsa

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2017-09-23 11:09:48

A hétfői, Városházán tartott kalocsai lakossági fórumon, mint már hosszú évek óta minden hasonló eseményen – ismét felszínre került a szemetes utcaképek problémája.

hirdetés

hirdetés

Bár a helyi híradásokat rendszeresen követők számára úgy tűnhet, hogy a jelenség tipikusan a külvárosi, szegényebb körzetekben élők körül üti fel a fejét, az eseményen elhangzott felszólalás éppen erre cáfol rá.

 

Hónapok óta kerülgetik az Alkotás úti játszótér mellett - kérdés, hogy meddig még?

Nézegethettek már a Nebuló Iskolába járók hónapokig szemétkupaccá vált avarhalmot az iskola előtt, az Alkotás útján lévő társasházzal szembeni játszótér szomszédságában hónapok óta az enyészeté már egy kidobott kanapé, amihez időről időre más szemét is vegyül, a fórumon pedig a Zrínyi lakótelepről is hasonló jelenséget tettek szóvá.

A házigazda-moderátor Bolvári Ferdinánd önkormányzati képviselő válaszában emlékeztetett, hogy több mint kétezer ember nem fizet a szemétszállításért Kalocsán, ami felelős lehet ezekért az állapotokért.

Mint mondta, ezt a helyzetet mielőbb igyekeznek felszámolni. Hogy a már utcán lévő szemetet meddig kell néznie a környékben élőknek, arról nem esett szó.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó