Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Szelidi motorosokkal jubilál a Tankcsapda

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-08-25 13:10:00

Több ezer résztvevővel, megannyi motorral és rengeteg koncerttel indult útjára a negyed évszázada minden esztendőben megrendezett Pirates Family MC motoros találkozója.

Hirdetés

Hirdetés

A foktői Fekete horgonyból kinőtt, évek óta a Szelidi-tó melletti Árnyas kempingben dübörgő fesztivál egyik zenei nagy dobása a péntek esti Tankcsapda koncert lesz, de minden bizonnyal igazi látványosságnak ígérkezik a motorosok szombaton, 14 órakor Szelidről Dunapatajon át a kalocsai Aldi-parkolóig tartó felvonulása, majd visszatérése a kempingbe.

Hogy mi mindenben lesz más a huszonötödik találkozó, mint a korábbiak voltak, arról a szervezőcsapat médiafelelősét, Szűcs Ferenc „Frenki” számolt be rádiónknak.

 

A Szelidi-tó partján dübörgő, huszonötödik Pirates Family MC motoros találkozójának szombati felhozatalában többek között a Paddy And The Rats erősíti majd a gitárok közé csapók hosszú sorát.

Szűcs Ferenc „Frenki” zenei szervező és médiafelelős elárulta, hogy a náluk koncertező csapatok többségével régre nyúló közös múlttal büszkélkedhetnek.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó