Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Százharminc kalocsai család kapott tűzifatámogatást

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-01-27 11:57:51

Híradásainkban rendszeresen hallhatott arról, hogy a Kalocsa környéki kistelepüléseken mennyi pénzt tudtak pályázni, illetve elkülöníteni arra, hogy szociális tűzifával támogassák a rászoruló családokat. Kalocsa sem marad ki a sorból!

hirdetés

hirdetés

A faosztásból Kalocsa sem maradt ki. Ebben az esztendőben százharminc családot segített a városvezetés.

Az erre szánt másfél millió forintból két cég biztosította a kiosztandó tűzifát, amely jó időre megoldja a családsegítő szolgálat által megnevezettek fűtési nehézségeit, derül ki dr. Angeli Gabriella, kommunikációért felelős képviselővel készült riportunkból.

A kép illusztráció!

Dr. Angeli Gabriella, a kalocsai önkormányzat kommunikátora azt is elmondta, hogy ötven családdal többet sikerült szociális alapon tűzifához juttatni, mint azt eredetileg tervezték.

A képviselő hozzátette, hogy a támogatottaknak ebben az évben nem maguknak kellett intézkedniük a fa elszállításáról – ezt megtette helyettük a városvezetés.

Amennyiben ismer olyan kalocsai családot, aki nem tartozott a támogatotti körbe, de úgy véli, jól jönne a segítség, jelölje őt a KORONAfm100 és a Purina közös akciójába, hogy hozzá is eljusson az otthon melege! A kezdeményezésről itt olvashat többet!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó