Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Szavazz a Médiadíjra és nyerj VIP-bérletet a VOLT-ra!

Szerző: Gábor János, – 2011-06-02 06:24:01

2011. július 1-én a VOLT Fesztivál harmadik napján Sopronban, a Petőfi Színházban ünnepélyes keretek között kerül megrendezésre a VOLTfolió Kulturális Médiadíj gálája. A szervezők nemrég egy sajtótájékoztatón ismertették a díj lényegét.

A VOLTfolió elsődleges küldetése, hogy mindazokat a médiumokat és médiaszemélyiségeket évről-évre elismerésben részesítse, akiknek, és amelyeknek közük van a kultúrához, közük van a zenéhez és a maguk területén – a legegyszerűbben megfogalmazva – a legjobbak.


Fotó: Dudás Ernő

Mivel a szakmai szavazáson elsősorban zenészek és a “zeneipar” munkatársai, a közönségszavazáson pedig vélhetően leginkább a fesztiválok és koncertek közönsége, vagyis többségében fiatalok vesznek majd részt, biztosra vehető, hogy meglehetősen pontosan valósulhat meg a díjalapítók szándéka: a széles magyar médiapiacról a kultúrát, a zenét “ügyként” kezelő médiumok és személyek kerülnek majd a jelöltek közé.

Amúgy így fest a program (a szerk.):



Magaskultúra? Popkultúra? Könnyűzene? Komolyzene? Értékes, vagy értéktelen termékek? Talán fontosak ezek a skatulyák, talán nem… A VOLTfolió alapítói azonban egész biztos nem akarják meghatározni, mi fér bele és mi nem a lehetséges díjazottak körébe, eldöntik majd ezt a szavazók…

A kategóriák között találunk két különdíjat, amelyek némileg kakukktojásnak tűnhetnek. Az alapítók úgy gondolják azonban, hogy a kultúra építése, ápolása, fiatal tehetségek bemutatása szempontjából igazán nagy jelentőség jut az egy-egy régióban működő kluboknak, ezért budapesti és vidéki klubok ugyancsak díjazásra kerülnek az idei VOLTfolión.

A jelöltek listája ITT olvasható!

music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Az első ejtőernyős ugrás...


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó