Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Szakítás űzte az állampusztai börtön szökevényét

Szerző: ORIGO, forrás: origo.hu – 2017-02-19 19:41:43

Mint arról híreinkben hallhatott, szombat délelőtt megszökött az Állampusztai Büntetésvégrehajtási Intézed egyik elítéltje. A rabot nem sokkal később, néhány kilométerre olajra lépése helyszínétől találták meg.

hirdetés

hirdetés

Az Origo információi szerint a szökött férfi nem állt ellen, és nem próbált tovább menekülni.

Mint megírták, A 22 éves férfinak az intézet solti börtöne mellett működő fűzhalmi juhászatban kellett volna dolgoznia. Orosz Zoltán őrnagy, a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője a portálnak elmondta, hogy egy hatalmas állattartó telepről van szó, ahol őrzik a fogvatartottakat, és kerítés is van, bár nem olyan, mint a börtönök körül. Miután észrevették, hogy a férfi megszökött, értesítették a rendőrséget, és a nyomába eredtek. Pár órával később az 52-es főút 42-es kilométerkőjének közelében, egy füves-bokros területen találtak rá.

A kép illusztráció!

Információik szerint a férfit azért ületették le, mert nem fizette be a közlekedési szabálysértések miatti bírságokat és jogosítvány nélkül vezetett, majd miután eltiltották a vezetéstől, ismét lebukott.

Szabadulása júniusra tolódott, az Origó szerint mégsem emiatt, hanem magánéleti okok miatt szökött meg. Az élettársa ugyanis elhagyta.

Fogolyszökés miatt a fiatal férfi akár három év börtönnel is büntethető, az intézetben pedig fegyelmi eljárás indul ellene.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó