Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Szabadságra ment a kalocsai könyvtár

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2016-07-07 12:30:00

Az elmúlt évek gyakorlata szerint augusztus 2-ig idén is nyári szünidejét tölti a kalocsai Tomori Pál Könyvtár.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a zárt kapuk mögött azért folyik a munka, hiszen a dolgozók már az őszi programokat készítik elő és a gyermek könyvtárban minden hétfőn játékos napközi foglalkozásokat tartanak.

Tamás László, az intézmény igazgatója rádiónknak elmondta, a könyv, harcolva a technika fejlődésével, ma is próbálja megőrizni saját misztériumát, báját.

Hiszen egyetlen technikai vívmány sem képes visszaadni azt az érzést, hogy milyen kézbe venni egy könyvet, végigsimítani a lapjait, a gyereknek elalvás előtt mesét olvasni.

A könyvtárvezető azt is elmondta, nagy volt a hajrá a szünet előtti napokban, az intézményben és jó hírrel szolgált azoknak is, akik esetleg nem tankoltak fel olvasnivalóból.

A könyveket ugyanis most is megtalálja, méghozzá azon a helyen, amely a nyári melegben talán az ön kedvencei között is ott van.

 

(A kép illusztráció!)

Tamás László, a kalocsai Tomori Pál Könyvtár vezetője részletesen beszélt az úgy nevezett uszodai „becsületkönyvtárról”, annak kínálatáról, amely az elmúlt két évhez hasonlóan az uszodai nyitvatartási napokon várja Önt is.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó