Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Super Bowl VIDEÓ: Beyoncé \"megvolt\"

Szerző: Vörös István, – 2013-02-04 08:25:27

Az amerikai futball döntőmérkőzésének félidei showja évről évre a sportesemény egész világot megmozgató műsora. Ebben a bő 10 percben a könnyűzene élvonalának kiválóságai igyekeznek mindent megtenni, hogy a másnapi hírekben vezető helyet kapjon produkciójuk - így tett Beyoncé is tegnap este New Orleans-ben. Hatalmas show volt, de...



A párductestű énekesnő személyében megtestesülni látszott a futballbajnokságot szervezők azon törekvése, hogy végre egy olyan előadót állítsanak a félidőben színpadra, aki az idős és fiatal focirajongók számára egyaránt befogadható és szerethető.
Abszolút telitalálatos választásnak tűnt a Destiny\'s Child egykori frontembere, a sikeres szólókarrierbe kezdett és megannyi slágert gyártott Beyoncé Knowles, aki apait anyait beleadott mini-koncertjébe, a rajongók azonban hiányolták, hogy hiába állt újra össze 8 év után a Destiny\'s Child, egyetlen új dalt sem adtak elő (bár készítettek), és Beyoncé is főként régi slágereivel, meg a tőle már jól ismert színpadi villantásokkal és látványelemekkel készült a 13 perces "megamixben". Lemaradtál róla? Kattints a lejátszóra, és nézd meg nálunk!


Nézd meg Beyoncé műsorát!

A show érdekessége, hogy az R&B sztárnak sikerült kétszer akkora büdzséből megvalósítani a műsort, mint amennyibe a tavalyi Super Bowlon színpadra lépő Madonnáé került - összehasonlításképp a tavalyi mini-show felvételét is megtekintetitek alább.


Madonna 2012-es fellépése a Super Bowlon!

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Vizko a profi bajnok


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó