Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Spielberg kirúgta a Lost íróját!

Szerző: Gábor János, – 2013-01-10 14:50:32

Elhalasztotta az emberek robotok elleni háborújáról szóló Robopocalypse című sci-fi forgatását Steven Spielberg: a költségvetést állítólag túl soknak, a forgatókönyvet pedig túl gyengének találta. A halasztást szerdán a film forgalmazója, a Walt Disney vállalat jelentette be, minden indoklás nélkül. Eredetileg tavasszal kezdődött volna a produkciós munka, és 2014 áprilisára tűzték ki a premiert. Az új ütemezésről egyelőre nincs hír.



A Robopocalypse Daniel H. Wilson regénye nyomán készül. Mint a rendező korábban elmondta: azt mutatja be, hogy mi történik, ha az életünket megkönnyítő gépek egyszer csak okosabbak lesznek az embereknél. A forgatókönyvet a DreamWorks stúdió Drew Goddardra (a lenti képen, saját rendezése, a The Cabin In The Woods premierjén), a Lost - Eltűntek-sorozat egyik szerzőjére bízta, de produkciós források szerint Spielbergnek nem tetszett, amit kapott. A rendező emellett állítólag a 160 millió dolláros költségvetést is túlzottnak értékelte, és úgy döntött, hogy egyelőre nem kezd bele a forgatásba.



A Robopocalypse a felerészben az indiai Reliance Group tulajdonában lévő DreamWorks filmstúdió vállalkozása, amelyet a Fox stúdióval együtt kíván finanszírozni. A Fox korábban a Spielberg rendezte Különvélemény című film megvalósításában is együttműködött a DreamWorksszel.

MTI
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó