Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Spielberg hülye, és büszke rá

Szerző: Gábor János, – 2010-10-23 13:58:14

Korunk legsikeresebbnek kikiáltott "rendezőzsenije", Steven Spielberg folyamatban lévő két produkciója után egy kortárs sci-fi regény filmadaptációját készíti el. Daniel H. Wilson írja a regényt, és akár meglepő a jelen idő, akár nem, ezt a könyvet még tényleg nem fejezték be! Spielberg ennek ellenére máris bevállalta az angolul is elég bénán hangzó "Robopocalypse" c. kötet Drew Goddard forgatókönyvén alapuló filmváltozatának elkészítését.



A sztori szerint vesszőfutásba kezd az emberiség, hogy túlélje az általa teremtett robotok öntudatra ébredését és lázadását... A jó francba Steve, ez nem a Terminátor??? Valaki szólhatna neki, hogy erről már négy film is készült - az egész szelektív hulladékgyűjtésnek és újrahasznosításnak tűnik. Már most csodálkozunk, hogy Spielberg nem csak a nevét adja a módfelett "eredeti" történethez, hanem kifejezetten lelkes, és alig várja, hogy megrendezze!



Az öreg vagy szenilis, vagy már bármilyen hülyeséget megcsinál. A forgatás 2012 januárjában kezdődik, és 2013-tól a Disney\'s Touchstone forgalmazza majd (igen, már a Touchstonet is bekebelezte a nagy büdös Mickey egér).

Hogy teljesen betetőzzön a haragunk, a rendező következő két projektje sem kecsegtet sok jóval, és még túl is adagolnak minket. 2011 decemberében mindössze öt nap különbséggel mutatják be a Tin tin: az unikornis titka, és a "War Horse" c. filmjeit. Az első egy hülye rajzfilm folytatása, a másiktól pedig szintén nyálban fetrenghetünk. Ha bármi ütőset is reméltünk a War Horse-tól a cím alapján, szólok: egy kisfiú története, akinek a lovát eladják a hadseregnek és az első világháború európai hadszínterére kerül. A kölök meg utánamegy - BRAVÓ! Ennél még a Schindler listája 2 se lehetne bénább...

Szerintünk húzz haza, és játssz inkább az unokáiddal, tata!

A deadline.com cikke alapján fordította és írta:
Gábor János (Korona FM100)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó