Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

\"Sötét\" lesz Katy Perry új lemeze?

Szerző: Vörös István, – 2012-04-11 15:06:16

A válása által meggyötört Katy Perry azt is mondta, hogy fárasztja a hírnév, de aztán elárulta, hogy ez vicc volt és természetesen nagyon örül, hogy csodálatos rajongói vannak.



Katy Perry a Sunnak árulta el, hogy készülő harmadik lemeze "baromira kibaszottul sötét" lesz. Ezt azzal érzékeltette, hogy nem is lehet majd látni az arcát, mert eltakarja a haja. A válás annyira meggyötörte, hogy szívesen visszamenne az időben és visszacsinálná a házasságát; valamint annyira, hogy úgy él, mint egy apáca. Előző, a Teenage Dream című lemezhez kötődő korszakát amúgy egy 3D filmmel zárja le a nyáron, ami nemcsak a turnét, hanem a mögötte működő egész "gépezetet" meg fogja mutatni.


Egy másik interjúban pedig többek között arról beszélt, hogy "belefáradt abba, hogy híres". A zenélésbe nem, de a hírnevet mint ennek "melléktermékét" már egy "vadállatként" írta le: "van, hogy szeret téged, de bármikor rád is támadhat." Katy Perry többek között szeretné, ha normális emberek számára is megközelíthetőnek tűnjön. "Amikor találkozom a rajongókkal és elkezdenek sírni, azt mondom nekik: Nyugi, nincs miért sírni. Nem haraplak meg, nem teljesítem három kívánságodat." Később a Twitteren fejtette ki, hogy oké, tényleg ezt mondta, na de viccből és ezt nem közölte a Teen Vogue, ily módon meghamisítva az ő szándékait. A valóság persze az, hogy a siker és mindenekelőtt a csodálatos rajongói nagyon sokat jelentenek neki - hiszen nekik köszönhetően tud fejlődni úgy művészként, mint emberként.


(quart.hu)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó