Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Sosem látott indulatok szabadultak el a Városházán

Szerző: Vörös István, koronaradio.hu – 2018-01-22 08:50:19

Sosem látott vitát generált múlt pénteken a kalocsai Városházán egy sürgősséggel tárgyalt előterjesztést a képviselő-testület soraiban.

Dióhéjban a „Magyar Szocialista Párt használati jogának törlése és bejegyzése a Kalocsa, Hunyadi u. 82. szám alatti ingatlanra” című anyagról beszélünk, amely a történteket lecsupaszítva annyit takart, hogy a milliárdos iparfejlesztési beruházáshoz kellett minden pártnak lemondania a nevezett jogról, amely a Szent István 1-3. szám alatti épületre élt számára.

A DK-nak megszűnt ezen joga, a Fidesz és a KDNP pedig nyilatkozott lemondásáról, hogy az így kiürülő épületet csereingatlanként átadhassa Kalocsa az államnak, amelytől ezért laktanyai területet kapunk az uniós fejlesztéshez.

A negyedik ott lévő párt, az MSZP azonban csak bizonyos feltételekkel volt hajlandó követni az előbb említettek példáját, ami először Szabó Balázs képviselőt hozta ki a sodrából.

Simon Zoltán képviselő maga is csatlakozott Szabó Balázshoz, aki eddigre már egy sor kérdéssel bombázta az MSZP helyi elnökét, Lakatos Jánost, és kiabálva veszekedett dr. Bálint József polgármesterrel.

Simon az etikusság kérdése mellett más dilemmát is felvetett az MSZP igénye nyomán.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó