Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Sokat bukott műtétje miatt Lady Gaga

Szerző: Vörös István, – 2013-02-18 14:20:31

Csípőműtét miatt kellett mondta le turnéjának hátralevő részét Lady Gaga, ezzel 30 millió dollárt bukott az énekesnő és menedzsmentje. A Born This Way Ball koncertsorozat az ötödik legjövedelmezőbb zenei rendezvény, amely 2012-ben 161,4 millió dollár bevételt termelt a popsztárnak és szakmai stábjának.



Csak Madonna, Bruce Springsteen, Roger Waters és a Coldplay előzi meg. Észak-Amerikában ezt a turnét folytatta volna még tavasszal, összesen 22 helyen, amiknek korai időpontjaira rendszerint elfogyott az összes jegy, ami 9 és 15 ezer embert jelent. A szervezők meglehetősen szomorúak a döntés miatt, mivel az arénaturné rengeteg kisebb város egyetemi sportcsarnokait is érintette volna, ezzel nagyobb nyereséghez hozzásegítve az intézményeket.


Gaga ezt a képet posztolta Instagramon: Emmának nevezi a kerekesszéket


A milliós veszteséget úgy néz nem is Gaga vagy a szervező Live Nation, hanem a biztosító állja, mivel hivatalos orvosi igazolással indokolják a fellépések elmaradását, de egyelőre semelyik fél nem nyilatkozott az ügyben. Ellenben a reklámra és hirdetésekre fordított összeget nem térítik meg a helyi a szervezőknek. Lady Gaga betegségéről egyébként sokmindent nem tudni, csak annyit, hogy a fájdalmai miatt lábra sem tud állni, és minél hamarabb kezelni kell a teljes gyógyulás érdekében.

(Lángoló Gitárok)
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Emelkedik a benzin ára


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó