Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Sia és ex-Oasis zenész a Szigeten!

Szerző: Domszky László, forrás: mosaiconline.hu – 2016-03-09 13:40:18

Nagy nevek és friss kedvencek is sorjáznak az újabb Sziget fellépők közt.

hirdetés

hirdetés

A titokzatos és megatehetséges Sia, az egyik legnagyobb brit ikon, Noel Gallagher, a hamarosan új lemezt megjelentető Crystal Castles, Nagy-Britannia egyik legkeresettebb fiatal előadója, Jake Bugg, valamint kontinensünk új favoritja, az Oscar and the Wolf is. …és még persze sokan mások.

A most bejelentett nevek közt elsőként álljon Ausztrália egyik legtehetségesebb dalszerző-énekesnője, Sia, kinek nevéhez fűződik 2014 egyik legnagyobb slágere, a több mint egymilliárdos nézettségű Chandelier.

Az epikus popdalairól ismert, hazájában többször is az év dalszerzőjének választott énekesnő az utóbbi években lett nemzetközileg is megkerülhetetlen szereplője a popzenei színtérnek.

A titokzatos hölgyet a Szigeten láthatja először a magyar közönség, már amennyire, hisz az „anonimitás iránti kényszeres vágyáról” ismert művész rendszeresen elrejti arcát a közönség elől, de hipnotikus hangja bizonyára elvarázsolja majd hallgatóit.

Noel Gallagher az elmúlt két évtized egyik legfontosabb dalszerzője és előadója. Egykori zenekara, a kultikus és legendás Oasis ugyan 2000-ben már járt a Szigeten, Noel Gallagher azonban a megromlott testvérviszony miatt nem tartott a többiekkel, így ezt az elmaradást is pótolja mostani fellépése.

Az Oasist követően saját zenekart alapított, a Noel Gallagher’s High Flying Birds két hatalmas sikerű nagylemezen van már túl. A frontember-dalszerző nem távolodott el nagyon a gyökereitől, a britpopos, rockos balladák és fülbemászó slágerek ugyanúgy kisujjból jönnek, mint az Oasis idején. Több teltházas turné és a legnagyobb fesztiválfellépések után érkezik az egyik legnagyobb brit ikon és zenekara a Szigetre, hozva a nagy Oasis slágereket is.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó