Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Shakira mindent bedobott Budapesten!

Szerző: Gábor János, – 2011-05-06 08:45:55

Életre szóló élménnyel gazdagodott az, akinek sikerült bejutnia a csütörtök esti, a Papp László Sportarénában megrendezett Shakira-koncertre. Igaz, a várt telt ház elmaradt, alig több mint 8 ezren csápoltak a nézőtéren.

Ez a jegyüzéreknek is csalódás volt, az előadás előtti percekben már áron alul kínálták a belépőket. Az álomszép, kétszeres Grammy-díjas kolumbiai énekesnőt viszont ez cseppet sem zavarta: ezúttal is kihozta magából a maximumot.



Csodálatos hangja mellett a védjegyévé vált szexis csípőmozgásával is kedveskedett a férfi rajongóinak, akik közül többet fel is hívott a színpadra. Ő pedig talán soha nem volt ilyen karcsú, mint most. Szíve választottja, a Barcelona sztárja, Piqué szerencsére nem lépett pályára, így a budapesti fellépését szünet nélkül – amikor párja a Real Madrid elleni focimeccsen gólt lőtt, örömében félbeszakította a koncertjét – tombolta végig a rajongóival.

Shakira mindent bedobott; mint azt korábban elmondta, a fények és a speciális effektek kiválasztásában is részt vett. Úgy érzi, így még szorosabb a kapcsolat közötte és a közönség között – a csütörtök esti show ezt mindenképpen bizonyította.

Blikk
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó