Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Zene, koncert, klip

Shakira levette a lábáról Nadalt! VIDEÓ!

Szerző: Gábor János, – 2010-03-01 13:15:23

Shakira 2009-es visszatérő albumának, harmadik kislemezéhez is elkészült a várva várt videoklip, melyben a spanyol teniszező, Rafael Nadal is szerepet kapott. A Gypsy című dal klipjében, egy szerelmespárt alakítanak Shakirával.



A már itthon is aranylemezes She Wolf, és a szintén egyre népszerűbb Did It Again után Shakira elkészítette harmadik kislemezét, amely a Gypsy címet viseli.

A lemez március 22-től lesz megvásárolható, de a dal már február 22-én hódító útjára indult. Az új zenei videó pedig pénteken debütált a Music Television hivatalos weboldalán.



Az új szerzeményből kétféle verzió készült. Az angol nyelvűn kívül, egy spanyol változat is, Gitana címmel. Mindkét felvétel remekül sikerült. A Gypsy, egy igazi latinos hangzású, szenvedélyekkel teli dal lett.

De mindezen dicséreteinket a klipről is elmondhatjuk, melynek különlegessége, hogy a kolumbiai énekesnőn kívül, a világhírű teniszcsillag, Rafael Nadal is főszerepet játszik a kisfilmben. Egy szerelmespárt alakítanak Shakirával, meglepően hitelesen. A klipet egyébként Juame de Laiguana rendezte, ami végül mindkét változatban, a spanyol és angol verzióban is elkészült.

engyus - music.hu
A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó