Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Schwarzenegger elvállalta a Terminátor 5-öt!

Szerző: Gábor János, – 2013-01-23 17:13:03

Amint azt korábban megírtuk, készül a robotos-mészárlós sci-fi sorozat ötödik epizódjának forgatókönyve, de most már azt is megszellőztették, hogy Arnold Schwarzenegger a Terminátor 3 után visszatér a sorozatba (igaz, egy béna snittben feltűnt a negyedik részben is - animált formában). Kalifornia volt kormányzója egy a legújabb, Erőnek erejével c. filmjének rendezett londoni sajtókonferencián ejtette el az erre utaló megjegyzést - adta hírül a Bleeding Cool.



Az ötödik mozi sztorijáról még nem tudni semmit, így azt sem, hogy elődeihez hasonlóan a Connor-dinasztia ügyes-bajos-időben ugrálós történetébe illeszkedik-e. A bizonytalanságot pedig Schwarzenegger személye csak tovább fokozza: vajon hogy kerül ide az idős színész (65 éves), akinek elvileg egy kortalan droidot kell megformálnia? A Terminátor első két kasszarobbantós részét James Cameron rendezte. A 12 évvel későbbi harmadik epizód már kevésbé volt zajos siker, az egyébként zseniálisan sikerült, de a korábbiaktól teljesen idegen negyedik filmet pedig bukásként könyvelték el.



Ami azt illeti, Schwarzi első nagy visszatérése, mint főszereplő, szintén nem ad okot sok optimizmusra: az Erőnek erejével (alsó kép) erősen szenved az amerikai piacon, és már csak egy fokozottabb külföldi érdeklődés mentheti meg az elhasalástól...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezt olvastad már?

Leáldozik a Family Guy-nak?


Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó