Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Film, premier

Leáldozik a Family Guy-nak?

Szerző: Gábor János, – 2013-01-23 15:28:30

A szokottól eltérően még próbaepizódot, ún. „pilotot” sem kellett készítenie a Seth MacFarlane - Alec Sulkin - Wellesley Wild szerzőtriónak (a Ted c. kasszasiker alkotóinak), és máris kaptak egy hat részre szóló megrendelést a Fox-tól. A társaságnak készülő vadiúj, élőszereplős komédiasorozat könnyen lehet, hogy véget vet a 11. szériájánál tartó bombasikernek, a Family Guy c. rajzfilmsorozatnak, amelynek gerincoszlopa, elsődleges értelmi szerzője, a hamarosan az Oscar-díjátadót vezető Seth MacFarlane emellett aligha tud majd időt szakítani a Griffinek történetére.



A sokoldalú forgatókönyvíró és szinkronszínész (a Family Guy-ban Peter, Brian és Stewie Griffinnek is ő kölcsönzi a hangját) a Dads c. sitcomot készíti majd az amerikai tévétársaságnak. A sztori zanzája: két sikeres, 30-as éveiben járó jóbarát élete fenekestül felfordul, amikor elviselhetetlen apáik beköltöznek a lakásaikba. A kiinduló pont isteni, de nyilván nagyon sok múlik a színészeken is.



Kérdés, hogy a jelentős létszámú Family Guy-rajongótábor hajlandó lesz-e követni Seth-et élőszereplős kalandozására... Nem biztos ugyanakkor, hogy lesz mit nélkülözni, hiszen elsősorban Sulkin és Wild írja majd az idegesítő papák sztoriját - Macfarlanet "csak" egyfajta csendes produkciós partnerként tüntették fel...

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó