Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

Belföld

Schmitt Pál őszintén: ma este

Szerző: Korsós Éva, – 2012-03-30 13:28:45

Schmitt Pál este a közszolgálati televízióban ad választ minden felvetődő kérdésre - közölte Kiss Norbert, a Köztársasági Elnöki Hivatal társadalmi kapcsolatokért felelős hivatalvezetője a Sándor-palota előtt várakozó újságírókkal pénteken.


A hivatalvezető megkérte az elnöki palota előtt demonstrálókat, hogy költözzenek át az épület előtti füves területre. Ennek az érintettek nem tettek eleget.

Pénteken 10 óra körül Dorosz Dávid országgyűlési képviselő több LMP-s és - elmondásuk szerint - nem a párthoz tartozó aktivista társaságában elzárta a Sándor-palota főbejáratát. Kijelentették, hogy ülősztrájkot kezdenek, amely addig tart, amíg Schmitt Pál köztársasági elnök le nem mond hivataláról.

A köztársasági elnök korábban minden mai programját lemondta. Schmitt Pál helyett Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszter nyitja meg este Bécsben a Magic and Mystery című Munkácsy-kiállítást, amely szombattól látogatható a bécsi Künstlerhausban.

Az előzetesen meghirdetettek alapján Schmitt Pál pénteken délelőtt udvariassági látogatáson fogadta volna Karl Viktor Erjavecet, a Szlovén Köztársaság külügyminiszterét, valamint szintén péntek délelőtt vett volna részt a XX. Magyar Innovációs Nagydíj ünnepélyes átadásán Budapesten.

(inforadio)

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó