Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Rövidesen lakat kerülhet a Vigadó sor lelakott társasházára

Szerző: Vörös István, – 2013-06-05 14:19:24

Amint arról híreinkben korábban beszámoltunk, a kalocsai önkormányzat régi célja, hogy rendezze a Vigadó sor 2. szám alatti, Vajas parti társasház kérdését, amely az elmúlt évek során teljesen leamortizálódott.

Az épület mára higiéniai és műszaki állapotát tekintve is lakhatatlanná vált, ez azonban csak a probléma egyik fele, tudtuk meg Turi Tibor önkormányzati képviselőtől, aki elmondása szerint több mint egy évtizede szeretné már rendezni a Vigadó soron kialakult helyzetet. Mára megindultak a jogi eljárások is a lakásokban élő többségében kisebbségi családok ellen, nyilatkozta rádiónknak a városatya, megjegyezvén, hogy a tervek szerint rövidesen lakat kerül a társasházra.

Turi Tibor azt is kiemelte, hogy igyekeznek a Vigadó sor 2. alatti társasházban élőknek segíteni, feltéve, hogy hajlandóságot mutatnak a beilleszkedésre vagy arra, hogy rendezzék tartozásukat az önkormányzat felé. A képviselő reméli, hogy az egykoron kalocsai ékszerdoboznak számító Vajas parti ingatlant pályázati forrásból felújíthatják és megnyithatják majd arra méltó lakók előtt.


Korábbi fotók a Vigadó sor 2. körüli állapotokról: ablakon kifolyó szemét, elhanyagolt környezet

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó