Retro_Matiné
KORONA fm 100

Telefon: 78 KORONA
SMS: 30 2 KORONA
E-mail: info@koronaradio.hu

|

Segíthetek bal
Segíthetek jobb kicsi

A régió hírei

Rossz tapasztalatokkal zárult a kalocsai lakossági lomtalanítás

Szerző: Vörös István, – 2013-04-30 18:28:41

Lakossági és szolgáltatói részről egyaránt kellemetlen tapasztalatokkal zárult a közelmúltban befejeződött lomtalanítás Kalocsán. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott vélemények tanulsága szerint az idén életbe lépett új lomelszállítási rend idegen volt még az itt élők számára, ezért is akadtak problémák. A munkálatokért felelős Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. képviseletében Illés Mihály termelési vezető rádiónknak adott interjújában a lomtalanítással kapcsolatos friss tapasztalatokról és a korábbi évek gyakorlatához képest történt változásokról szólt hallgatóinknak.


A kép illusztráció!

Amióta a szemétszállítási díjat a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. számlázza Kalocsán, gyakran ismétlődő kérdés az is, hogy miért változnak az összegek a korábbi évekhez képest. Illés Mihály erre is válaszolt.

A Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft. termelési vezetőjével készült teljes interjúnkat, amelyben a szerkesztőségünkhöz eljuttatott kérdéseket is feltettük, szombaton és vasárnap délelőtt mutatjuk be teljes hosszában, két részletben Turmix című magazinműsorainkban.

A sípszó után hagyjon üzenetet!

Facebook Twitter YouTube Instagram SoundCloud
Csamangó